Segítség és Támogatás

A Mosaic Alpha egy decentralizált kriptoplatform, amellyel percek alatt befektethetssz a legnépszerűbb NFT, Metaverse, Defi vagy Zöld Gazdaság projektekbe szakemberek által menedzselt Token Kosarakon keresztül.

A Mosaic Alpha platformot a felhasználók anonim módon használhatják saját kripto pénztárcájukon keresztül. A platform komplex okosszerződés szerkezetével megvalósítja a token-alapú kripto-eszköz kosár mechanizmusát, amely a blokkláncon fut, és egyedülálló befektetési forma a kriptovilágban. A Mosaic platform felhasználóit egy kiválasztott, ismert kriptokereskedőkből álló csapat segíti döntéseik meghozásában.

Help Center

Gyakran feltett kérdések és válaszok.

A felhasználók kiválasztott szakemberek segítségével vehetnek részt különböző kriptobefektetésekben. A blokklánc alapú platform biztosítja a biztonságot és az átláthatóságot.

A Mosaic Alpha felhasználói Token Kosarakba fektethetnek be, amelyek olyan különböző piacvezető kriptovalutákat tartalmaznak, mint például a Bitcoin, Ethereum, BNB és még sok más. A Mosaic Alpha csak gondosan kiválasztott, alaposan átvizsgált (whitelist) kriptókat enged működni a platformon.

A kockázat és a biztonság nem különbözik más hasonló befektetésektől, mint például a részvények, a vállalati kötvények és más hasonló értékpapírok. A szabályok is ugyanazok, aki több kockázatot vállal, többet kereshet. A szükséges biztonság és kockázatvállalás biztosítása érdekében a token kosarakat kockázat szerint rendezzük, és a token kosarak csak alaposan átvizsgált és jóváhagyott (whitelist) kriptovalutákat tartalmaznak. Itt nem fogsz találkozni alacsony likviditású “shitcoinokkal”.

A felhasználók kétféleképpen használhatják a platformot.

Befektetőként megvásárolhatják a platformon a Token Kosár Menedzserek által összeállított token kosarakat, így követhetik a profik befektetési stratégiáit.

Token Kosár Menedzserként (kiválasztás és szerződéskötés után) létrehozhatnak és kezelhetnak token kosarakat a platformon.

A Mosaic Alpha a Binance Smart Chain hálózatán működik, amely alacsony tranzakciós díjakkal jár.

Ha csak a token kosarakat, a teljesítményüket és a trendjeiket szeretnéd látni, igen, ez a része ingyenes.

Ha szeretnél befektetni, számolnod kell néhány díjjal a felhasználói szintedtől és a Kodexáid mennyiségétől függően. (Díjak a platform fenntartásáért, a jól teljesítő kosár menedzserek jutalmazásáért, a felhasználók és a befektetett pénz mértékének további növeléséért).

Még Mindig Van Kérdésed?

Blocktopus Enterprise Ltd.,
2nd Floor O’Neal Marketing Associates Building,
Wickham’s Cay II
Road Town, Tortola
British Virgin Islands
VG1110