VEGYÉL RÉSZT AZ
AJÁNLÓI RENDSZERBEN KÜLÖNBÖZŐ JUTALMAKÉRT

A Platform
Díjszabása

Buy Fee

A vásárlási díj (buy fee) egy egyszeri költség, ami a Token Kosarak vásárlásánál keletkezik. (max. 5%)

Trailing Fee

A trailing fee egyféle rendszer üzemeltetési díj, amely időszakosan kerül levonásra. (max 5% / év)

Performance Fee

A felhasználók jutalékot fizetnek befektetési hozamuk után. Csak akkor kerül felszámításra, ha egy kosár meghaladja a mindenkori legmagasabb árát. (max. 25%)

*A fent említett díjakat a Token Kosár Menedzserek határozzák meg a kosár létrehozásakor. A különböző token kosaraknak különböző díjaik lehetnek.

Az Ajánlói
Rendszerről

Az ajánlói rendszert úgy terveztük meg, hogy visszaadjunk a közösségnek. Hívd meg a barátaidat, és kapj jutalékot az ő tevékenységük után.

Különböző rangok érhetőek el a partnerrendszerünkben. A magasabb rangok kevesebb platformdíjat és több megszerezhető jutalmat jelentenek. A partnerek jutalékot kaphatnak a platformtól.

Azok a felhasználók, akik egy ajánló linken keresztül csatlakoznak, automatikusan az ajánló meghívottjainak számítanak az első vásárlásuk után (maximum két szint mélység). Azok a felhasználók, akik ajánló nélkül csatlakoznak, automatikusan bekerülnek a partnerrendszerbe az Affiliate Booster által.

Affiliate Booster
Rendszer

A felhasználók részt vehetnek az ajánlói rendszerben úgy is, hogy partnerjegyeket vásárolnak Kodexa tokenekkel. Azok, akik ajánló link nélkül csatlakoznak a platformhoz, automatikusan bekerülnek az Affiliate Booster rendszerbe azok alá, akiknek van partnerjegyük. Minél több jegye van egy felhasználónak, annál nagyobb az esélye, hogy új meghívottakat tud szerezni az Affiliate Booster rendszeren keresztül.

Az Affiliate Booster rendszerben különböző epochok vannak. Egy epochban 100 új meghívott kerül hozzárendelésre az Affiliate Booster rendszer tagjaihoz. Amikor az epoch eléri a határát, egy új epoch kezdődik, ahol a felhasználóknak új jegyeket kell vásárolniuk a részvételhez.

Hogyan Lépj Szintet
Az Ajánlói Rendszerben?

A felhasználók különböző feltételek elérésével növelhetik az ajánlói rangjukat.

Hat rang érhető el a Mosaic Alpha Platformon, és a rangod a következő kritériumok alapján növekszik

Blocktopus Enterprise Ltd.,
2nd Floor O’Neal Marketing Associates Building,
Wickham’s Cay II
Road Town, Tortola
British Virgin Islands
VG1110