Rólunk

DeFi Megoldások
Kreatív Szakértelemmel

Decentralizált pénzügyi megoldásainkat úgy terveztük, hogy olyan kényelmes legyen használni azokat, mint a szokványos banki megoldásokat. Könnyen használható platformunkkal és menedzselt token kosár funkcióinkkal büszkén nyitjuk meg a kriptovilágot mindenki számára.

Edukatív tartalmakat teszünk közzé a kriptovilágról minden felhasználói szintre, ezzel is hozzájárulva a pénzügyi tudatosság növeléséhez. Egy teljesen új megközelítésű vagyonkezelés eszközt hoztunk létre a profi kriptokereskedők számára.

Küldetés, Vízió & Értékek

01

Küldetés

Legfőbb küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a pénzügyi tudatosság növeléséhez az egész világon. Token kosarainkkal és könnyedén használható felületeinkkel lelkesen nyitjuk meg a kriptovilágot mindenki számára.

02

Vízió

Egy pénzügyi és technológiai forradalomban éljük minennapjainkat. Hiszünk abban, hogy a decentralizált pénzügyi megoldások jelentős lépést jelentenek ebben a forradalomban.

03

Értékek

Alapértékeink az edukáció, a maximális biztonság és a könnyen használható pénzügyi megoldások. Decentralizált pénzügyi megoldásokat tervezünk.

Csapatunk

Vidákovics Attila

Társalapító, vezérigazgató (CEO), blokklánc szakértő

Cypherpunk, blokklánc szakértő és egyetemi oktató. Attila a kriptovilág kezdete, a Bitcoin elindítása óta foglalkozik a kripto gazdasággal és dolgozik a decentralizált pénzügyi megoldások (DeFi) elterjedésén, és sikerén. Attila hisz abban, hogy a Mosaic Alpha használata olyan egyszerű lessz, mint a hagyományos pénzügyi alkalmazásoké.

Molnár Péter

Társalapító, technológiaia vezető (CTO), blokklánc stratéga

Blokklánc stratéga, informatikus mérnök és közgazdász. Péter elismert DeFi specialista és azon kevés szakemberek egyike, akik működő blokklánc rendszereket tudnak építeni. Szakmai referenciái közé több bankbiztonsági projekt is tartozik. A Mosaic Alphánál Péter egy tucat alkalmazásfejlesztőt irányít.

Horváth Tamás

Projektmenedzser

Mérnök, közgazdász, controller és projektmenedzsment szakértő. Tamás több mint két évtizede foglalkozik szervezetfejlesztéssel, folyamatjavítással, projektmenedzsmenttel. Tamás számottevő tapasztalatot szerzett a kripto- és blokklánc iparban mióta csatlakozott a Mosaic Alpha csapatához.

Császár Marianna

Tartalomfejlesztő, marketing szakértő

Marianna a szolgáltató és technológiai szektorban szerzett tapasztalatot marketing szakértőként. Marianna friss gyakorlati tudását alkalmazva teremt értéket az adott marketing kommunikációs kampány feladatait ellátva. Megközelítését mindig a helyi piaci környezethez és a globális piacokhoz igazítja.

Horváth János

Project Koordinátor

Projektmenedzser, közgazdász. János különböző méretű vállalatoknál szerzett tapasztalatot, a multinacionális vállalatoktól az KKV-kon keresztül a startupokig több cégben megfordult már. János foglalkozik a napi működéssel, a projektmenedzsmenttel, a munkafolyamatokkal és a hatékony kommunikációval a Mosaic Alpha csapa tagjaként.

Péntek József

Ügyfélszolgálat

Projektkoordinátor, ügyfélszolgálati szakértő, közgazdász. József a legmodernebb kriptoprojektekben szerzett tapasztalatokat. Különböző kriptoalkalmazásokat tesztelt, és felelős volt néhány helyi ügyfélszolgálati műveletért is. József ismeri a teljes Mosaic Alpha alkalmazást, és tudja, hogyan kell hatékony ügyfélszolgálatot működtetni.

Péter-Szabó Márta

UX/UI tervező

UX/UI tervező, grafikus. Márta tapasztalt vizuális kommunikációs szakember. Foglalkozott már brandinggel, nyomtatott anyagokkal és kiadványokkal, valamint ismert márkák reklámkampányaival is. Az utóbbi években főként az UX/UI területen tevékenykedik.

Kristóf Zsófia

NFT tervező

Turizmus- és vendéglátóipari szakember, grafikus, backoffice menedzser. Mint tehetséges művész, Zsófia felelős az összes NFT termék megtervezéséért a Mosaic Alphánál. Zsófia új a kriptovilágban, ezért nagyban hozzájárul ahhoz, hogy alkalmazásaink és tartalmaink mindenki számára könnyen értehetők és használhatók legyenek.

Roadmap

Kész

Folyamatban

Jövőbeli

Our Partners

Blocktopus Enterprise Ltd.,
2nd Floor O’Neal Marketing Associates Building,
Wickham’s Cay II
Road Town, Tortola
British Virgin Islands
VG1110