JOGI NYILATKOZAT

 

Befektetési tanácsadásnak nem minősülő információk

A weboldalon található információk nem minősülnek befektetési, pénzügyi, kereskedési vagy egyéb tanácsadásnak, és a weboldal tartalmára nem szabad ilyen módon tekinteni. A Mosaic Alpha nem javasolja, hogy Ön bármilyen kriptovalutát vásároljon, adjon el vagy tartson. Végezze el saját körültekintő vizsgálatát, és konzultáljon pénzügyi tanácsadójával, mielőtt bármilyen befektetési döntést hozna.
 

Magas kockázatú befektetés

 

A kriptovaluták magas kockázattal járnak, és nem minden befektető számára alkalmasak. Mielőtt úgy döntene, hogy kriptovalutákat vásárol, gondosan mérlegelje befektetési céljait, tapasztalati szintjét és kockázatvállalási hajlandóságát. Fennáll annak a lehetősége, hogy a kezdet befektetését részben vagy teljes egészében elveszíti, ezért ne fektessen be olyan pénzt, amelynek elvesztését nem engedheti meg magának. Ismerje meg a kriptopénzekkel való kereskedés kockázatait, és kérje független pénzügyi tanácsadó tanácsát. Az ICO-k, IEO-k, STO-k és a felajánlások bármely más formája nem garantálja a befektetésének megtérülését.

 
Minden kriptoeszköz és kripto befektetés rendkívül kockázatosnak tekinthető. Az egyes Kosarak kockázati besorolása az egymáshoz viszonyított kockázatosságot mutatja. Ez azt jelenti, hogy az alacsony kockázatúnak minősített Kosár kockázata csak egy másik Kosárhoz képest alacsony, egyébként pedig szintén magas kockázatú.


A weboldalon található bármely vélemény, hír, kutatás, elemzés, árfolyam vagy egyéb információ általános piaci kommentárként szolgál, és nem minősül befektetési tanácsadásnak. A Mosaic Alpha nem vállal felelősséget ilyen információk felhasználásából, illetve az ezekre hagyatkozásból közvetlenül vagy közvetetten eredő semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve, de nem kizárólagosan, a nyereség és a tőke teljes elvesztését. Az ezen az oldalon kifejtett minden vélemény az adott szerző tulajdonát képezi, és soha, semmilyen formában nem tekinthető tanácsadásnak.


A Mosaic Alpha nem vállal felelősséget vagy garanciát az itt található információk pontosságáért és/vagy időszerűségéért. Bármilyen pénzügyi döntés meghozatala előtt konzultáljon egy képzett szakemberrel.

Blocktopus Enterprise Ltd.,
2nd Floor O’Neal Marketing Associates Building,
Wickham’s Cay II
Road Town, Tortola
British Virgin Islands
VG1110